zondag 9 oktober 2011

Kerst lantaarns/ Christmas lanterns


Het is weer de tijd om druk in de weer te zijn met kerstkaarten. Ik heb files gemaakt van een lantaarnpaal en een lantaarn. Volgens mij kunnen jullie deze wel gebruiken. Ik heb er ook even voorbeeldjes bijgedaan van wat ik gemaakt heb. Je kunt de lantaarn dus ook 3D maken. Wil je het bestand, dan kun je het hier downloaden (SCAL 2.0).

It is the time of year you will be busy with making christmas cards. I made a file of a lantern and a lamp post. I made some examples. I think you can use it. You can also make a 3D lantern. If you want the file, you can click here (SCAL 2.0)

7 opmerkingen:

scraplouise zei

Ziet er super uit, dank je wel voor het delen van je files

gr.Louise

hm zei

O, wat een mooie ontwerpen. Ik ga ze zéker gebruiken. Misschien morgen al eens uit proberen. Heel erg bedankt dat je ze zomaar aan ons geeft!

gr Heleen

nancy100nl zei

Hoi Heleen,
Is toch leuk! Ik hou van dingen ontwerpen en ik ben er redelijk handig in (wel op mijn manier dan en vast niet zoals het officieel moet, maar het werkt). Dus ik deel dingen graag met jullie.
Groetjes Nancy

hm zei

Hai! Ik heb net een kaart gemaakt van je ontwerp. Ik ben er echt blij mee. Ik wilde hem je mailen, maar geen idee wat je adres is. Maakt niet uit, dan vertel ik het je gewoon even op deze manier.

gr Heleen

nancy100nl zei

Hoi heleen,
Ik wil hem wel graag zien hoor. Je kunt hem mailen naar nancy100nl@yahoo.com. Je kunt trouwens je ook opgeven en als ik dan iets nieuws erop zet, dan krijg je een mailtje en dan heb je ook meteen mijn mailadres.

Groetjes Nancy

anneke's creaties zei

woh wat heb je een leuk blog, ik en je gelijk gaan volgen,
en wat maak je mooie creaties, ik doe hier leuke ideeën op,
en natuurlijk bedankt voor de files die je met ons wilt delen, suuuuuper.

groetjes anneke

nancy100nl zei

Graag gedaan Anneke. Je kunt ook je mail adres invullen en dan krijg je automatisch een mail als ik iets nieuws plaats.

Groetjes Nancy