woensdag 8 februari 2012

Label kaart/ Tag card


Deze label kaart is heel leuk om te maken. Op de foto's kun je het niet zo goed zien, maar ik heb aan de binnenkant een strookje papier geplakt en daar kun je een theezakje achter stoppen. Zo heb je gelijk een leuk cadeautje. Het idee is niet van mij. Ik kreeg het over de mail van http://paperandpictures.nl/. Ik heb er een file van gemaakt. De file kun je hier downloaden (SCAL 2.0). Op mijn andere blog http://www.cardmakerlover.blogspot.com/ kun je nog meer kaarten zien, die ik gemaakt heb in dezelfde trant. Op nog een blog van mij http://www.scrappinglover.blogspot.com/ kun je het plaatje van de voorkant downloaden.

This tag card is a nice project. You cannot see that I tucked a tea bag inside of the card. This way you have a card with a little present. I didn't make up this card. It was send to me by mail. I made a cricut file. You can download it here (SCAL 2.0). I made matching cards. You can see them at http://www.cardmakerlover.blogspot.com/ . If you like the image I used, you can download it at http://www.scrappinglover.blogspot.com/ .

5 opmerkingen:

hm zei

Hai Nancy,wat een mooie kaart! Straks krijg ik m'n bestelde spullen, dan kan ik hem ook gaan maken :-)

gr Heleen

Connie van der Wouw zei

Deze is ook weer super leuk en past goed bij het andere project. ;-)

Groetjes en een fijne dag verder,
Connie

scrapgala zei

magnifique !!!

scrapgala zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Marleen Overmeire zei

Hallo allemaal, ik heb geld verloren aan zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik heb meer dan 35.000 euro verloren aan nepgeldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter die ik contacteerde en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail:lapofunding960@gmail.com
Whatsapp +447883183014