zondag 25 september 2011

The Beatles

Aankomende zaterdag heeft mijn zoon van 11 een verjaardagsfeestje. Het feestvarken wil graag geld, maar dat vind ik niet zo leuk om zo te geven. Ik heb dus een leuk kistje gemaakt, waarin het geld kan. Het thema is the Beatles, want daar is de jarige gek van.
Ik heb eerst een gat in het kastje gemaakt en daar een snoer met lampjes doorheengedaan. Toen heb ik de voor- en achterkant met papier beplakt. Van plakfolie heb ik het silhouette en het logo van de the Beatles gesneden. Dit heb ik op dik karton geplakt. Daarna uitgeknipt. In het bordje maakte ik gaatjes en daar kwamen de lampjes in. Vervolgens heb ik het silhouette opgehoogd met houten blokje en in het kistje geplakt. Dit heb ik ook met het bordje gedaan. Aan de achterkant plakte ik het batterij doosje en ik heb daarna een met een stukje plakband het tweede bordje van the Beatles geplakt. De gitaar is ook weer van plakfolie op karton en op houtjes geplakt om het op te hogen. Daarna heb ik een foto van een hoes geprint en er een lp hoes van gemaakt. Erin zit een kaartje in de vorm van een lp. Wil je de file van dit project, dan kun je die hier downloaden. 

This saturday my son of 11 will have a birthday party. His friend wants money, but I don't like to give money. So I made something to go with it. The boy really likes music of the Beatles. First I made a hole in the box and put lights through it. I dressed the front and back up with some paper. I cut the silhouette and the Beatles sign with vinyl. Pasted it to some thick cardboard and cut it. I used some wooden blocks to raise the silhouete. I made holes in the Beatles sign and put the lights in. Then use some more wooden blocks to put the sign in place. On the back I attached the batteries with some double sided foamtape and put another sign on top of it. I cut a guitar and used the same technique as the silhouette. I made a cover with an image from the internet. I made a little lp to put inside. If you want the file, you can download it here.

4 opmerkingen:

Joke zei

Wat een leuk idee Nancy en leuk dat je je ideetjes met ons wilt delen.
Maar helaas ik ben niet in het bezit van scal en je kunt er ook niet meer aankomen snik snik.
Jammer cricut heeft een rechtszaak aangespannen tegen scal en nu kun je wel scal 3 downloaden maar die kun je niet op de cricut gebruiken.
groetjes Joke

Laura zei

Oh, that's really cool. My husband is a big big fan. I've never seen anything like this....awesome.
Laura

nancy100nl zei

Thankt Laura,
The boy really loved it and I loved making it.
Greetings Nancy

Sally zei

wow this is amazing what a very creative gift and something to treasure.

http://inmy-craftroom.blogspot.com/