zondag 3 april 2011

Schuifkaart met huis of deur/ Pop up card with door or house

Hierbij nog twee leuke ideetjes met een schuifkaart. Allereerst de schuifkaart met de deur. Snij alle gedeeltes van wit papier. Plak de deur in elkaar. Gebruik er foamtape voor om een mooi 3D effect te krijgen. Versier de kaart met stempel afdrukjes, bloemetjes. Maak van een grote brad een deurknop. Het kransje heb ik gemaakt door kleine bloemetjes op een ring van papier te plakken. Deze deur is ook leuk om te maken als kerstkaart.


Snij voor het huis eerst alle delen. Plak het huis in elkaar en de kaart. Gebruik stempelafdrukjes en bloemetjes om de kaart te versieren. Deze kaart is ook leuk als verhuiskaart. Er is maar 1 file voor beide kaarten. Wil je de kaarten ook maken? Klik dan hier (SCAL 2.0).


I had some more ideas using the pop-up card. First you can see the pop-up card with the door. Cut all pieces with white cardstock. Assemble the door. Use foam tape to give it a nice 3D effect. Embellish your card with stamps and flowers. I made the little wreath with a cardstock ring. Just paste some little flowers to it. I used a big brad as a doorknob.


Cut all parts for the house pop-up card. Assemble the house and card. Embellish it with flowers and stamps. You can use this card also if you're moving house. Would you like these cards? Just click here (SCAL 2.0).

4 opmerkingen:

BlueCat zei

Beautiful cards!

Jannita zei

Zijn ook erg mooi hoor. Leuk idee

gr. Jannita

CBH zei

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Cricut Freebies Search List, under the Elements post on Apr. 05, 2011. Thanks again.

Kims kaartjes zei

Hey

Wat een mooie kaarten maak je , superleuk...
Ik vind het jammer dat het mij niet lukt om de kaartpatroon voor de cricut te downloaden, ik ben niet zo handig om zo dingen te maken met scal

Ik had eigenlijk ook nog een vraagje, ik zie dat ge veel met de cricut werkt, soms als ik iets uitsnij, en het project is uitgesneden, maakt de cricut nog een dun lijntje soms ook meerdere door mijn project, hij doet dat met terug naar het beginpunt te gaan, Hebt ge dat ook soms of weet ge wat ge er tegen kunt doen??

Alvast hartelijk bedankt

groetjes kim