zondag 29 augustus 2010

Ezelkaart ster/ Easelcard star


Op het hoekje was er een baby geboren (ik wist eigenlijk niet eens dat ze zwanger was). Voor het raam hangt een slinger met de naam van de baby. De kleuren ervan zijn blauw, lichtgroen en oranje. Aan de spullen voor het raam van de babykamer is te zien, dat hier ook deze kleuren zijn gebruikt. Aan de slag dus met de naam van de baby en de genoemde kleuren.
Ik heb er maar weer eens een ezelkaart van gemaakt met deze keer een ster erop. Op de vlaggetjes heb ik zijn naam gezet met witte rub-on letters. Ze zijn met foamtape opgeplakt, zodat de ster er tegen kan leunen. Als je hem leuk vind, dan kun je hem natuurlijk ook zelf gaan maken. Klik hier voor de SCAL 2.0 file van de kaart. Hij is overigens ook leuk als kerstkaart. Ik ga er straks eentje maken en zal hem erbij zetten.

This week I saw a baby was born in the same row houses where I live ( I didn't even knew she was pregnant). In the window was a garland with the name of the baby. The colours where orange, blue and green. I saw the decoration in the baby room in the window and they where the same colours. I knew right away what I would make.
I made an easelcard using the same colours as the garland in the window. I even made a garland on the card with his name. I used white rub-on letters. I taped them down with foamtape so the star will stand up. I think it would be a nice christmas card too. I will make one tonight and post it. If you want the file you can download it here (SCAL 2.0).

1 opmerking:

Allet zei

Deze is zo cute! En dank je wel voor het snijpatroon. Groetjes, Allet